Startpagina

welkom op de website van angi-fun.be.
op deze website ziet u dat wij een ruim aanbod van springkastelen en tenten verhuren.

Springkastelen...

Verhuur van springkastelen doe je met springkastelen van goede kwaliteit en elk springkasteel is uiterst geschikt voor de opgegeven leeftijds-categorie. Er bestaat ook de mogelijkheid om het door u gekozen springkasteel online te bestellen. Bekijk daarom snel ons aanbod van springkastelen.

Springkussens zijn populair, maar voor de iets stoerdere kinderen verhuren wij ook hindernisbanen.
dit zijn grote springkastelen met obstakels die ook uw evenement of feest
doen slagen. deze hindernisbanen zijn ook geschikt voor volwassenen.

Tenten...

Partytenten, kadertenten en piramidetenten.
Ons aanbod bevat dit allemaal. Onze partytenten zijn de meest budget-vriendelijke tenten in ons assortiment. de kleinste van 4mx6m tot tenten van 12mx12m zijn reeds een goede start voor uw feest.

Pagodetenten zijn deze die uw feest net die speciale toets geven.
met hun puntige daken zijn deze "piramidetenten" een ogenblikkelijke eye-catcher. van een "gewoon" feest tot uw bedrijfsreceptie aan toe. Deze tenten missen hun effect niet en zullen ook u positieve reacties bezorgen.
Beginnend van 5mx5m en 6mx6m bieden deze tenten ruim de plaats die u nodig hebt. Al deze tenten zijn onderling koppelbaar en daarom ook ruim geschikt voor grotere feesten.

Kadertenten zijn de "echte" tenten. Tenten die tegen een stootje kunnen. met een degelijke frame, stevige doek en een kadervloer (optioneel) die waterpas gelegd kan worden.

voor meer informatie of de rest van ons aanbod. Neem een kijkje op de Website.